Medyum Hoca Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Maneviyatı tanımak ve anlamak düşünülenden daha zor bir iştir. Medyum hoca seçerken nelere dikkat etmeliyiz bilmek, bu zor işi en doğru şekilde yapabilen gerçek hocalara ulaşmak için çok önemlidir. Yapılacak olan çalışma her ne olursa olsun, güvenilir bir medyum hoca ile çalışılmadığı sürece istenen sonucu almak mümkün değildir. Bu nedenle, medyum hocalar ile ilgili yeterli araştırmayı yapmak, işinde uzman olan gerçek hocalara ulaşmak çok önemlidir.

Medyum seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden ilki, çalışmayı düşündüğünüz medyum hocanın havas ilmi konusundaki bilgisidir. Havas ilmi, özellikle büyü ve vefk gibi işlemlerde temel niteliğine sahip olan çok özel bir uygulamadır. Havas bilgisi eksik olan bir medyum hoca, rahman alemlerle alakalı hiçbir işlemi doğru şekilde yerine getiremeyecektir. Bu ilim, duaların ve surelerin gücünü kullanmaya, istenen şekilde yönlendirerek isteklerimize vesile olmaya yaramaktadır. Havas bilmeyen bir kişinin medyumluk mesleğinde ilerlemesi, en kolay çalışmayı yapabilmesi bile imkansızdır. Güvenilir ve başarılı medyum hocalar, her şeyden önce havas üstadı olmaya gayret etmekte, bu alanda kendilerini yetiştirmektedir.

Havas ilmi kadar önemli olan ledün ilminin de unutulmaması gereklidir. Medyum seçerken dikkat edilmesi gerekenler arasında en önemlilerinden biri de bu ilimdir. Ledün, havas ile bir arada kullanıldığı zaman rahmaniyetin sırlı enerjilerini kullanmaya, güçlendirmeye yaramaktadır. İster büyü ister vefk çalışması olsun, bu ilimlerin doğru kullanılması çok önemlidir.

Medyum hocalar, bu ilimleri kullanırken kendilerinde doğuştan var olan bir gücü kullanmaktadır. Halk arasında nefes gücü olarak bilinen bu yetenek, medyumların enerjileri yönlendirmesi ve doğru şekilde aktarması adına önemlidir. Medyum seçerken nelere dikkat etmeliyiz bildikten sonra, hem ilmi bilgisi yüksek, hem de nefes gücünü ispatlamış olan güvenilir hocalara ulaşmak çok daha kolay olmaktadır.

Tecrübe Öte Alemlerin En Önemli Gereksinimidir

Medyum hoca seçerken dikkat edilmesi gerekenlerden bir diğeri de medyum hocanın tecrübesidir. Tecrübe, rahman boyutlardaki anlaşılamayan veya beklenmedik durumlarda kullanılmak zorundadır. Rahmaniyette her türlü ihtimalin var olduğu, çalışmaların kimi zaman bambaşka hale getirilmesi gerektiği unutulmamalıdır. Tecrübeli medyum hocalar, bu konuları en doğru şekilde yaparken, tecrübesi yetersiz gelen bir medyumun zorlanacağı bilinen bir durumdur.

Tecrübeli medyum hocalar, kimi zaman büyünün daha hızlı tutması adına da farklı işlemler yapabilmektedir. Özellikle, yapılacak olan çalışma zorlu bir büyü enerjisi içeriyorsa, mutlaka tecrübeli ve güvenilir bir medyum hoca ile çalışmak gereklidir. Medyum hoca seçerken nelere dikkat etmeliyiz öğrendikten sonra, alanında isim yapmış uzman medyumlara ulaşmak, bu kişilerden destek almak her daim en doğru seçenek olacaktır.

Tecrübeli Medyum Hocalar Her Zaman Daha Başarılıdır

Maneviyatta yapılan çalışmaların başarılı olması pek çok farklı değişkene bağlıdır. Ancak, işinin uzmanı ve tecrübeli bir medyum hoca tarafından yapılan işlemler de zaman için daha başarılıdır. Medyum hoca seçerken nelere dikkat etmeliyiz bildikten sonra, bu alemlerle alakalı yaptıracağınız tüm çalışmalar çok daha tesirli olacaktır.

Medyum hocalarla ilgili sizden sitemize gelen çok sayıda yorum, tavsiye ve şikayet bulunmaktadır. Gelen tüm bu mesajları görmek, dilerseniz siz de yorum yazmak ya da soru sormak için ana sayfaya gidebilir veya buraya tıklayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir